Yıldız oyuncu evden çıkmaya korkuyor

85 yaşındaki İngiliz aktör Sir Ian McKellen, tiyatro oyunu sırasında düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isim üzücü olay sonrasında evden çıkmaya korktuğunu açıkladı.

“Yüzüklerin Efendisi” serisindeki Gandalf rolüyle tanınan efsanevi aktör Sir Ian McKellen, 17 Haziran tarihinde Londra’daki Noël Coward tiyatrosunda Henry IV’ün dövüş sahnesi sırasında dengesini kaybederek seyircilerin arasına düştü ve hastaneye kaldırıldı.

Olaydan bu yana ilk röportajını veren aktör, sahneden düştüğünde omurgasının kırıldığını ve bileğinin çatladığını söyledi. Ancak kabarık kostümünün daha ciddi yaralanmalar yaşamasını engellediğini de açıkladı.Yıldız isim, kendisini dışarı çıkmaktan alıkoyan, hatta oyunculuk yapmak için çok yaşlı olup olmadığını sorgulatan “acı verici” bir ağrı yaşadığını söyledi.

Boyunluk ve bilek desteği kullanan aktör, “Çatlak omurlarım ve kırık bileğim henüz iyileşmedi. Dışarı çıkmıyorum çünkü biri bana çarparsa diye geriliyorum ve tüm vücudumun sarsılmasıyla omuzlarımda dayanılmaz ağrılar oluşuyor.” dedi.