Hayko Cepkin, 36 şarkıyı tek bir albümde toplayacak

Hayko Cepkin, 20 yıllık müzik kariyerini tek bir albüme sığdıracak.

Türk rock müziğinin önde gelen isimlerinden Hayko Cepkin, 20 yıla yaklaşan müzik kariyerinde ürettiği 36 şarkıyı tek albümde toplayacak.

Hayko Cepkin, “İstanbul Night Flight An Epic Symphony konserleri” kapsamında, Ankara Cermodern’de sanatseverlerle buluştu. Konserleri, sahne şovları, albüm çalışmaları ve projelerine ilişkin, AA muhabirine açıklamalarda bulunan sanatçı, son yıllarda birçok konser programının yanı sıra senfoni orkestrası eşliğindeki “An Epic Symphony” konseptiyle de sevenleriyle buluştuğunu söyledi.

An Epic Symphony projesini 2017’den bu yana yürüttüklerini belirten Cepkin, “Bu yıl 25 Eylül’de İstanbul’da yapacağımız konserle An Epic Symphony turnesine veda edeceğiz. 2025 yılı itibarıyla daha farklı bir senfoni turnesiyle sevenlerimizin karşısına çıkmayı hedefliyoruz. Uzun zamandır Anadolu’daki illerimize gidemiyoruz. Sahnesi ve kültür merkezleri uygun olan şehirlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bu da tahminimize göre 1 yıl sürecek ve 60’a yakın senfoni konseri yapacağız.” dedi.