Adana Demirspor transfer yasağını kaldıramıyor

Transfer yasağını ikinci devre kaldıracakların söyleyen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Parayı yatırsak bile 6 ay transfer yasağımız olacaktı" dedi ve camiaya birlik çağrısı yaptı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, FIFA tarafından verilen transfer yasağını kaldıramayacaklarını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sancak, “Bu yıl zor bir sezon geçirdik, oyunlarla, ihanetlerle geçirdik, üzerine benim ticari sorunlarım da eklenince maalesef sezona öyle başladık. Tahtayı açmak için bugüne kadar uğraştık ama geldiğimiz noktada maalesef açamıyoruz, parayı yatırsak bile 6 ay transfer yasağımız olacaktı. Şimdi şunu yaptım, bunu yaptım vesaire diyecek durumda değilim. En azından var olanı korumak maksimum almamız gereken puanları alıp ikinci devre başlamadan transfer tahtasını açar vaziyete getirip, transferlerimizi yaparak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Taraftarlara seslenen Murat Sancak, “Şundan herkesin emin olması lazım, ben Murat Sancak, nasıl ilk geldiğim günden bugüne nasıl fedakarlık gösterdiysem bundan sonra da göstereceğim. Şimdi bizlere düşen görev hep beraber birlikte kenetlenip bu süreci beraber aşmaktır. Başka çaremiz de yok. Bunun dışında kim hareket ediyorsa Adana Demirspor’a en büyük ihaneti yapan olacaktır. Bazılarının kurduğu oyunu görerek başkanlığa hemen geri döndüm. Hedefleri, emelleri olanlar geri durun size ekmek yok. Adana Demirspor’a gönül verenler, her şeyi bir tarafa bırakın hep birlikte bu girdaptan çıkalım” dedi.

“Yeniden yapılandırmaya girdik, yeni profesyoneller aramıza katılacak, inşallah bu yapılandırmayla bu birliktelikle 2025-2026 sezonuna yeni hedefler koyarak, eski günlerimizden daha yüksek hedefler koyarak devam edeceğiz ama sizsiz olmaz. Hep birlikte olur” diyen Sancak, “Tekrar söylüyorum loca alın, çalışanlarınıza kombine alın, bilet alın, maç günlerinde çalışanlarınıza izin verin, hediyeleşmelerinizde Adana Demirspor ürünleri alın, hediye edin. Tüm şehirle ve Türkiye’nin her yerinde gönül vermiş olanlarla beraber güzel günlere diyorum. Futbolculara gereken ehemmiyeti göstererek sizler de sahada 12. adam olarak üzerimize düşeni yapacağınızdan şüphem yok” ifadelerini kullandı.