Bilgilendirmeler (2)

2- Anlatılan masalların aksine eğitim ve sağlık dibe vurmuş, iyice kalitesiz hale gelmiştir. Niçin? Zira, bu iktidar, cehaleti tercih etmektedir. Amaç, kolayca beyni yıkanacak, parti kölesi yapılacak, bir toplum inşa etmektir. Tek hedef, koltuğu korumaktır. Bunun için her yol mübahtır. (Din istismarı dahil.) Beyinlerimizi yurtdışına kaptırmaktayız. İktidarın parolası, “Giderlerse gitsinler”dir. Milli Eğitim Bakanı sabit fikirle davranmakta, tehlikeli biçimde cemaatleri ön plana geçirmektedir. (Gerçi tüm bürokrasiye, üniversitelere, cemaatler hakimdir. 15 Temmuz ihanetinden hiç ders alınmamıştır. Din baronlarının her dediği yapılmakta, devlet kaynakları akıtılmaktadır. Üniversite öğrencileri de bilinçli olarak bu mihrakların yurtlarına itilmektedir.)

  1. 32 bin 400 köy okulu 13 bin 600’e indirilmiştir. Bu çok vahim bir hatadır. Taşımalı eğitim fiyaskodur. Kaldı ki öğretmenler sadece çocuklara eğitim vermezler, hanımları da eğitirler. Köyün kültür düzeyinin yükselmesini sağlarlar. (Aslında köy enstitüleri olayının iyi etüt edilmesinde, hatalı noktaların ıslah edilerek tekrar canlandırılmasında yarar olduğunu düşünüyorum.)
  2. Parasız yatılılık ve burs olayı, maksimuma çıkarılmalıdır. Ben dahil, on binlerce fakir aile çocuğu bu sayede okuduk. Ölene kadar da devlete minnet borcumuz devam edecektir.

 

3- Bir Anayasa ısrarı sürüp gitmektedir. Mevcut Anayasa’yı ve AYM’yi saymayan, AVM kararlarını uygulamayan, iktidarın amacı nedir? Demokrasiyi tümden kaldırmak, tek adamı tam anlamı ile hakim kılmak, muhalif sesleri tamamen susturmak. Nitekim iktidarın ortağı Ha-Dep gerçek amacını pervasızca açıklamakta ve toplumu germektedir. Halka hakaret edebilmektedir.

 

4- Başta futbol olmak üzere kumar ve yasadışı bahisler, zirve yapmıştır. Dönen para milyarlarca doları bulmuştur. İktidarın aldığı ciddi bir tedbir de yoktur. Onlar federasyonlara yandaşlarını yerleştirmek, gelir sağlamakla meşguldür. Son olarak da Soma’da bir madenci yakınına tekme atarak meşhur olan Yusuf Yelken’i TFF’ye tayin etmişlerdir. Frankfurt Ticaret Ataşeliği yetmemiştir.

 

(Aile ve çocuklarımız çok ciddi bir tehdit altındadır. Birçok kulüp maalesef kumar sitelerinin reklamını taşımaktadır. Ülkemiz sömürülmektedir. Kıbrıs, Malta, Gürcistan, İngiltere başlıca suç merkezleridir.) (Bu çetelerden, benim telefonuma bile her gün en az 3-4 mesaj gelmektedir.)

 

-Bu arada; kulüplerimiz, yabancı futbolcu transferine doyamamış; milyonlarca euroyu har vurup, harman savurmuşlardır. Ödenmesi imkansız yük altına girmişlerdir.

 

5-Van’da, Ak damar Adasında, 12. defa ayin düzenlendiğini okumak, beni çok sinirlendirmiştir. Bu ada; Ermeni vahşetinin, katliamlarının, tecavüzlerinin merkezidir. Çok sayıda bacımız, namusunu korumak için, Van gölüne atlamış, şehit olmuştur. Rahmetli Başbuğ’un MHP sinin, bütün bunlara sessiz kalmasını içime sindiremiyorum. Niçin; Bu Türk düşmanlığına, Andımıza, TC ibaresine, Ne Mutlu Türküm Diyene cümlesine, milli değerlerimize yapılan saldırılara karşı çıkmazlar? O kadar ki; Malazgirt Zaferinin, Arap ve Kürtler sayesinde kazanıldığı, saçmalığı karşısında bile suskun kalırlar? Hüda Par ile yan yana poz verirler? Sonra da herkese hakaret ederler.

 

6-Nedense, medyamız ABD seçimlerine fazla ilgi göstermektedir. Trump veya Kamala kazansa, ne değişir? Tüm ABD başkanları, Türk ve İslâm düşmanı; Siyonist ve Evanjelistlerin uşağı, katil İsrail’in kölesi; dünyadaki tüm darbelerin, terörün, ihanetlerin, kalleşliklerin, iç savaşların, velhasıl tüm pisliklerin tertipçisi değil midir? Rum, Ermeni ve Siyonist gruplarının satın aldıkları kişilerdir. Kaldı ki; asıl yetki Pentago’nun ve derin devletin elindedir. Arzu ettikleri anda, bu başkanları öldürür, rezil eder veya istifa ettirirler.

 

-Asırlardır, Türkiye’ye en büyük zararları vermişlerdir. Tüm muhtıralar Sivas ve Kahraman Maraş olayları, Ermeni ve Kürt isyanları ve darbeler onların icraatıdır. Terörün kurucusu ve destekçisidirler. (PKK terörünün bize maliyeti, 2 Trilyon Doları geçmiştir. En önemlisi de 16 Bin evlâdımız şehit oldu. (46 Bin terörist de yok edildi.) Bu kadar kalleş, yalancı, iki yüzlü, güvenilmez, hain, kendini beğenmiş bir yönetim olamaz.)

 

-İran-Irak savaşını çıkardılar. Kardeş kardeşi vurdu. 8 yıl sürdü. 1 milyon Müslüman öldü. Şimdi de Filistinli kardeşlerimize uygulanan soykırıma destek veriyorlar.

-Ve hala, sağlıklı, mantıklı bir dış politikamız yok. Her şeye Tek ADAM karar veriyor. BRICS’e katılma başvurusu yapıyor. Ruslardan öğreniyoruz. Ne TBMM’nin ne de başkasının haberi yok.

 

7-Vatandaşlık bilgilerinin çalınması; çok vahim bir beceriksizliktir. Tüm halkımızın mal ve can güvenliği risk altına girmiştir. Yüce Rabbim yardımcımız olsun. Yandaşlar dışında herkes perişan…