Cameron Diaz oyunculuğa geri dönüyor

Hollywood’un en çok kazanan isimleri arasındayken oyunculuğu bırakan Cameron Diaz, şimdilerde birkaç yeni projeyle yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

2014 yılında bu yana hiçbir filmde rol almayan Cameron Diaz, uzun bir aradan sonra birkaç yeni projeyle yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Fortune’un En Güçlü Kadınlar Zirvesi’nde konuşan Diaz, açıklamasında oyunculuğu bırakmasına değindi.

“Yapmam gereken bir şeydi” diyen ünlü isim, “Kendi hayatımı geri kazanmak için yapmam gereken doğru şey buymuş gibi hissettim ve başka hiçbir şey umurumda değildi. Hiç kimsenin fikri, hiç kimsenin başarısı, kimsenin teklifi, kimsenin hiçbir şeyi kendime bakma ve gerçekten sahip olmak istediğim hayatı kurma kararımı değiştiremezdi” dedi.

Diaz, Ocak 2025’te prömiyeri yapılacak olan “Back in Action” filminde, Jamie Foxx’la birlikte beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor.

Cameron Diaz, Hollywood’a dönüşünü anlatırken şu ifadeleri kullandı:

“Ailem için tam da doğru zamandı. Pandemiden sonra uzun bir süre evdeydik ve bu harikaydı. Ama sorun şu ki muhtemelen orada kalacaktık, şu anda halen orada olacaktık. İnsanlar ‘Bitti’ diyordu ve ben de ‘Hayır bitmedi, benim için bitmedi’ diyordum. Bu yüzden kendimi zorlamak zorunda kaldım. Eşim, ‘Bizi destekledin ve aileyi kurdun, artık seni desteklememizin ve işini yapmanın zamanı geldi. Yap da göreyim’ dedi. Ben de ‘Tamam, işte başlıyoruz’ dedim.”